Në video është bërë virale në internet ku tregon disa policë dhe qytetarë Turk të cilët po luftojnë me njëri-tjetërin, por me topa bore.

Kjo video ka marrë shumë komente në internet.

Disa nga komentet shkruanin ‘kështu lufte paçim gjithmonë’.