Me një thikë në dorë, një njeri shihet duke prerë përgjysmë një peshkaqen të bardhë.

Fillimisht shihet se ka diçka brenda trupit të peshkaqenit, por nuk është e qartë se për çfarë bëhet fjalë.

Por kur thika futet më thellë, vjen befasia. Peshkaqeni në fakt është shtatzënë – dhe më shumë se 20 të vegjlit e tij dalin jashtë trupit të tij,

Për fatin e të vegjëlve, nëse mund të quhet fat, peshkatarët vendosen që ata t’i kthenin përsëri në det.