Kompanitë më të njohura botërore të kamerave janë Nikon, Cannon dhe Sony, por më poshtë do të kuptoni se cilat kanë qenë kamerat më të përsosura të vitit 2017, dhe nuk përbëjnë vetëm këto kompani, shkruan lajmi.net

Të gjitha këto kamera kanë një kapacitet rekord dhe performancë të jashtëzakonshme.

Cannon 80 D

Sony a6300 – Advanced 4 D Focus

Fujifilm X-T2

Nikon D500

Olympus OM-D-E-M1 Mark II

Shikoni detajet në videon më poshtë.