Është padyshim një nga këngëtaret më seksi shqiptare dhe duket se dicka të tillë e dëshmon edhe në ditë festash.

Përmes disa fotove të publikuara në rrjete sociale këngëtarja Ledina Celo, e cila jeton prej vitesh në Gjermani së bashku me bashkëshortin dhe fëmijët e saj, na ka treguar atmosferën festive.

Vec momenteve familjare ajo ka treguar sërish se është në formë të mrekullueshme fizike dhe më seksi se asnjëherë më parë.