Përse përshëndetja ndaj dikujt duke i dhënë dorën nuk është e preferuar?

Sepse duart janë shumë të ndjeshme dhe shumë lehtë mund të transmetohen sëmundje nga to.

Andaj para se të flisni me dikë sigurohuni që ta njihni mirë atë person ose të paktën që të ketë duart e pastra.

Ose, ose ja një zgjidhje edhe më e mirë për ju.

Mblidhini bëni dorën grusht dhe flisni vetëm duke i prekur grushtet. Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: