Sara Tabar, 19 vjeçe nga Irani , tronditi botën me fotot e saj nga Instagram , kur ajo filloi të thotë se kishte mbi 50 operacione plastike.

Ajo tha se donte të dukej si Angelina Jolie, por shumë përdorues të rrjetit social kanë komentuar se ajo duket si një kufomë ose një mumje.

Tani ajo duket krejtësisht e ndryshme në foto të reja, dhe ajo madje mori një grumbull komplimente për shkak të duket e saj të re.