Modelja shqiptare, Erjona Xhemaili është rikthyer të flasë edhe një herë për martesën e saj me shqiptarin që luan për përfaqsuesen zviceriane, Blerim Xhemaili.

“Burri im nuk ma ka hequr mbiemrin e tij, kështu që nuk është ende ish-burri. Para se të kritikoni mundohuni të hiqni injorancën, sidomos për çështjet ligjore”.

“Më duhet të deklaroj që Blerimin e lashë unë dhe jo ai mua. Unë pata kurajon dhe dinjitetin që shumë gra nuk e kanë dhe preferojnë të mbajnë benefitet që kanë në këmbim të turpërimit dhe dhunës psikologjike”, shkroi ajo në “Instagram”.

Ndërkohë, vetë futbollisti është shprehur më herët se ka qenë ai që i kla dhënë fund lidhjes me modelen. Ai akuzooi ish-gruan për përdorimin “pa kriter të mbiemrit të tij, si pjesë e punës së saj në modeling dhe prezantim”.