Jack Antonoff po kalon kohë me miqtë pas ndarjes nga Lena Dunham.

Producenti 33-vjeçar është parë të enjten natën në Los Angeles, së bashku me një femër.

Ai kishte vënë një kapelë me ngjyrë të verdhë dhe së bashku me femrën misterioze u nisën drejt makinës së tij.

Jack dhe Lena u ndanë muajin e kaluar pas pesë vjetësh së bashku.