“Të bashkuar jemi më të fortë” –nën këtë moto Bullgaria do kryesoj me Këshillin Evropian në gjashtë muajt e ardhshme. Ky është nder i madh për ata, por edhe shansi i madh për ne që të tregojmë se duam dhe se mundemi të jemi të bashkuar dhe të fortë, që duam dhe se mundemi të jemi pjesë e zgjidhjes dhe jo pjesë e problemit.
Komisioni për Çështje Evropiane në të cilin prezantohet Programi dhe Prioritetet për punë të Presidencës Bullgare me Këshillin e Bashkimit Evropian.