Është një nga personazhet më të njohura të showbizit shqiptar dhe gjithashtu ndër më të dashurat.

Por sa i përket jetës private aktorja seksi Olta Gixhari gjithnjë ka qenë mjaft e rezervuar. Por kohë më parë historia e saj me biznesmenin Xhek Nasufin bëri mjaft bujë si gjatë lidhjes ashtu edhe pas ndarjes.

Megjithatë duket se ndonëse janë ndarë Xheku dhe Olta vijojnë të jenë miq me njëri-tjetrin. Përmes një hulumtimi në rrjete sociale shohim se Olta vijon ta ndjekë në Instagram Xhekun.