Jam kon djal i mirë”, këto fjalë kanë qenë dixhituar me të cilën reperi i njohur ka zgjedhur ta përshkruaj foton e publikuar prej tij në rrjetet sociale. Në fotografinë që po shihni është reperi Lumi B, i cili duket se është bërë nostallgjik për kohët e fëmijërisë dhe ka zgjedhur t’i kujtojë me publikimin e një fotografie të tij të herëshme.

E ndërkohë që vitet ikin edhe Lumi ka ndryshuar plotësisht nga fëmija që ka qenë, duke marrë një pamje  me të cilën është e vështirë mos të të bjerë në sy. Në fotografinë e postuar nga Lumi B, ai shfaqet në moshë shumë të vogël, ku edhe pse këngëtari nuk ke ka treguar moshën që ka patur kur është shkrepur fotografija, mund të themi se nuk ka qenë më shumë se 14 vjeç.

Në fotografinë e postuar, duket edhe një detaj i cili me shikim të parë nuk bie në sy, në veshin e majtë të këngëtrit duket një vath.

Lumi B është njënga reperat më të dashur të skenës shqiptare të muzikës, ku ka kryer disa bashkëpunime shumë të suksesshme. Repri ndodhet në tregun muzikorë tashmë prej disa vitesh dhe shpesh herë sjell këngë të reja për publikun.