Mbrëmje muzikore, vrap sa andej e sa këndej, vetëm për të qenë pranë adhuruesve, por sigurisht edhe për të fituar para

Nora Istrefi jeton nga muzika, është puna e saj primare, që di ta bëjë më së miri, andaj angazhimi i saj më i madh është i orientuar pikërisht në muzikë.

Këngëtarja atraktive, është në krye të listës së më të angazhuara, por kjo i kushton shumë lodhje dhe kohë larg të bijës, Renesë simpatike, shkruan “Kosovarja”. Nora Istrefi këndon edhe për Vit të Ri. Pra, as në këtë festë nuk mund të jetë pranë vajzës së vogël.

Mbrëmjet, e ndajnë Noren nga Rene, edhe për Vit të Ri.