Lyudmila Kokoscheviy është vajza ruse, e cila po çmend njerëzit në rrjetet sociale. Eshtë 1.75 e gjatë dhe me një trup të mrekullueshëm.

Ajo çfarë bie shumë në sy është gjoksi i saj i madh, i cili është një ndër faktorët kryesor përse shumë meshkuj e ndjekin atë.

Lyudmila me këto lloj fotosh që poston, e ka suksesin e garantuar dhe do të fitojë një status të veçantë në vëmendjen e të gjithë atyre që janë fans të modelit të Kim Kardashianit.