Rita Ora, njihet për eksperimentet që bënë me vetën me qëllim që të fitoj eksperienca të reja.

Ajo një eksperiencë të re e ka përjetur edhe sot ku ka sfiduar vetën me të ftohtin.

Rita është futur në një makineri e cila ftohte deri në -20 gradë kurse këtë video këngëtarja shqiptare e kishte ndarë me fansat e saj në “Instagram”.

“Kur jam e frikësuar dhe nervoze qesh, kështu që ja ku jam më shprehitë e mija natyrale” kishte shkruar Rita bashkangjitur me videon.

Sigurisht, një procedurë e tillë ndihmonë në trupin e Ritës dhe shëndetin e saj.