Një artist mjaft i dashur dhe i pëlqyer nga të gjithë ka gati një super baladë që do ta sjellë me një videoklip të bukur nesër më 11 Janar. Po flasim për këngëtarin pejan Azem Lukaj, i cili do të vijë me baladën me titull “Pa fat”, një këngë me muzikë, orkestrim dhe tekst nga Valon Biba, mix-studio nga Hekuran Prenaj, dhe video realizuar nga Armend Neziri.

Të gjithë janë në pritje edhe ne gjithashtu pasi besojmë në zërin e bukur që ka artisti se kënga do të jetë një hit