Ambasadori i Bullgarisë në Maqedoni, Ivan Petkov, nesër në Kuvend do të prezantojë programin dhe prioritetet e punës së presidencës bullgare në Këshillin e BE-së, si dhe pritet ratifikimi i marrëveshjes për fqinjësi të mirë, transmeton Portalb.mk.

Në seancën e Komisionit për çështje evropiane, të cilën e udhëheq Artan Grubi, përveç ambasadorit Petkov, do të marrin fjalën edhe zëvendës kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov dhe ambasadori i BE-së, Samuel Zhbogar.