Nera Fejzullahu më shumë po prezantohet në media si vjehrra e Arianës sesa si bashkëshortja e Sabriut.

Në moshë por ajo shihet të vishet me shumë stil dhe elegancë. Nera është femra e denjë e të gjitha këngëve që Sabriu ia kushtoi dashurisë.

Ajo duket që edhe në këtë moshë nuk e lë anash joshjen për burrin e saj. E veshur me një fustan mbrëmjesh, gruaja e këngëtarit ka shkëlqimin e një vazje të re.

Sa me fat është Sabri Fejzullahu për një grua të tillë.