Ndërsa ne praktikojmë në palestër për të qëndruar në formë dhe për të fuqizuar muskujt, ka edhe ushtrime për të forcuar aftësitë mendore.

Ju shkoni në palestër dhe trajnoni muskujt tuaj, shkoni ose ecni për t’u bërë më të qëndrueshëm, por çfarë duhet të bëni për të forcuar trurin tuaj?

Fuqizimi i trurit tuaj jo vetëm që do ta shpejtojë kujtesën tuaj, por do t’ju ndihmojë të mësoni më shpejt.

Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur:

Zgjedhin shoqërinë

Flenë mjaftueshëm

Lexojnë dhe vetëm lexojnë

I kushtojnë rëndësi ushqimit

Luajnë lojëra

Mbajnë ditar

Janë aktiv fizikisht

Shkruajnë me laps

Nuk i përmbahen rutinës.