Vizitorët e panairit më të madh për elektronikë dhe inovacione teknologjike i habiti ndërprerja e energjisë elektrike  si pasojë e të cilës një pjesë e madhe e Qendrës së Kongresit mbeti në errësirë.

Për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike, u evakuuan pjesë të qendrës me sipërfaqe prej mbi 3 milionë metra katrorë, ndërsa aksesi  në lokacion ishte kufizuar pothuajse dy orë.

Arsyeja për ndërprerjen e mbrëmshme të energjisë elektrike është e panjohur.