Ka vjet e vjet që është përpjekur të ndërtojë karrierë dhe ia ka dalë me sukses.

Por në mes të dashurisë dhe këngës kë do zgjidhte Shkurte Gashi nëse një gjë e tillë do i kërkohej?

Si protagoniste e rubrikës së famshme #KUTIA në emisionin Nd’rrimi i Natës Shkurta ka rrëfyer nëse do e linte karrierën për dashurinë dhe ka dhënë përgjgijjen më të sinqertë të mundshme.
“Kam sakrifikuar shumë par karrierën, edhe unë edhe familja ime. Nëse ai më do, do më pranonte edhe mua edhe karrierën time”, ka thënë ajo.