Një person ka ndërruar jetë në burgun ‘Zaharia’, ai mësohet se është një 60 vjeçar.

Pashaj kishte shfaqur probleme që ditën e djeshme teksa ka ndërruar jetë rrugës për në spital.

Burgu  ‘Zaharia’ ndodhet në Krujë dhe është për personat me aftësi të kufizuar.