Si në shumë qytete të Maqedonisë edhe në Tetovë festimet kanë kaluar në atmosferë të zbehtë. Edhe pse nuk pati ndonjë organizim, qytetarët të vet-organizuar u mblodhën në sheshin “Iliria” për të shënuar natën e ndërrimit të viteve me fishekzjarrë. Fëmija i parë i lindur në Tetovë është djalë. Në repartin e kirurgjisë 8 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore për shkak të lëndimeve nga fishekzjarrët në mesin e tyre edhe një fëmijë 4 vjeçar. Qytetarët e Tetovës presin që viti 2018 të jetë një vit i mbarë.

“Presim një vit më të mbarë, një vit I cili do të sigurojë vende të reja të punës për qytetarët e këtij vendi, shëndet mbarësi dhe mbi të gjitha një rahati të përgjithshme politike, sepse vetëm duke pasur një stabilitet politik mund të kemi një stabilitet ekonomik dhe një jetë më të mirë”.

“Viti që kaloj dhe viti që vjen presim ndryshime sidomos në aspektin e ekonomisë, që gjatë fushatave zgjedhore shumë deputet të partive shqiptare dhanë premtime dhe na premtuan se do të ketë diçka më tepër, dhashë Zoti ato premtime të jenë realitet gjatë vitit 2018”./alsat-m