Një misteri i madh ka qarkulluar kohët e fundit në NASA. Sipas një ish-punonjësi të këtij institucioni,i cili ka deklaruar në një ambient me miq të tij që në Shqipëri.

Dhe me ekzaktësisht në malin e Tomorit ka ndodhur diçka e rëndësishme për NASA.

Sipas tij,aty ka mundësi të madhe që në brendësi të malit të ekzistoj një piramidë e madhe që në brendësi të saj përmban objekte misterioze.