Milani nuk do të transferojë lojtarë në janar, thotë Massimiliano Mirabelli.

Pavarësisht sezonit aspak të mirë dhe renditjes në pozitën e 11’të në Serie A me 28 pikë, 23 prapa liderit, Napoli – Milani nuk do të blejë lojtarë në këtë afat kalimtar.

Kështu thotë drejtori i Kuqezinjve, Massimiliano Mirabelli.

“Jam gjithmonë duke punuar, është e rëndësishme që të jemi në gjendje gatishmërie dhe të dimë për gjithçka”, u shpreh ai.

“Këtë vikend do të jem në Gjerman t’i shikojë disa ndeshje, por nuk do të blejmë lojtarë në janar. Nuk do të bëjmë asgjë, po ju tregoi informacion zyrtar”, shtoi Mirabelli.