Bashkëshortja e ish presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Michelle Obama, ka vendosur të bëjë disa ditë pushime në plazhët e mrekullueshme të Majamit.

Ish zonja e parë është fotografuar në shoqërinë vajzës së saj, Maria, e veshur me bikini ngjyrë të bardhë, pantallona të shkurtra dhe një këmishë të bardhë hedhur supeve. Sigurisht që në look-n e Michelle nuk mund të mungonin aksesorët, syzet e zgjedhura me kujdes si dhe një shall në kokë, i cili kombinohet në mënyrë perfekte me veshjen e saj të kuruar.

Ajo çfarë bie në sy janë linjat perfekte të Michelle, duke bërë që dallimi me vajzën e saj të madhë të mos bjerë fare në sy, pasi 53 vjeçarja ka format e një modeleje.

Image