Orgazmat e rregullta mund të bëjnë shumë më tepër për mirëqenien tuaj se sa vetëm përfitimi i një kënaqësie të përkohshme.

Shkencëtarët besojnë se ata kanë fuqinë e rritjes së trurit dhe mund edhe të ndihmojnë për të luftuar depresionin.

Dr.Nicole Prause në SHBA ka qenë duke eksploruar shkencën pas kulmimit të kënaqësisë për pothuajse një dekadë.

Në një intervistë ekskluzive me Daily Star Online, ajo zbuloi më shumë për përfitimet shëndetësore të orgazmave.

Dr. Prause zbuloi se orgazma mund të ndihmojë në përmirësimin e funksionit të trurit.

Kënaqësia mund të inkurajojë prodhimin e serotoninës, zvogëlimin e stresit dhe forcon kujtesën.