Ashtu sic ishte thënë disa nga artistët më të mirë të skenës shqiptare kanë qenë të ftuar në 3 Mega mbrëmje mbajtur në Amerikë nga kompania Elite Events në ndërrimin e viteve dhe natëne parë të Vitit të Ri 2018.

Ne mësojmë se kanë marrë pjesë më shumë se 3 mijë shqiptarë ku janë kënaqur në këto super mbrëmje me artistët më in si: Sinan Hoxha, Meda, Nikoll Nikprelaj, Artjola Toska, Nazife Bunjaku, Vida Kunora, Mariola Kacani dhe Blerim Marshiqi.

Gjithmonë nën drejtimin e Agim Mujës dhe Benny Hoxhës, dhe kompanisë së tyre në këto mbrëmje festive jo vetëm ftohen yjet e estradës por publiku del super i kënaqur