Ricky Martin njoftoi ditën e djeshme se ai dhe partneri i tij Jwan Yosef janë martuar pas tre vitesh lidhje. “Jam një burr i martuar, pas disa muajsh do të organizojmë një festë të madhe, do ju njoftoj” – ka thën Martin për E! News.

‘Ne kemi shkëmbyer premtimet dhe jemi betuar. Firmosëm të gjitha letrat që duhej të firmosnim”- ka thënë ai. Martin, 46 vjeç dhe Yosef 33 vjeç filluan të dilnin bashkë në vitin 2016. Këngëtari i “Nobody Wants to Be Lonely” e shpalli fejesën nëntorin e atij viti në “The Ellen DeGeneres Show”.