Sot Marina dhe Luana Vjollca janë dy nga moderatoret më të komentuara dhe po ashtu edhe mjaft të dashura për publikun shqiptar.

Edhe pse të dyja janë shprehur se nuk kanë asnjë operacion plastik, këto foto të bëra para disa vitesh tregojnë një ndryshim aq të madh sa zor të besohet se janë plotësisht natyrale.