Projekti i ri që është realizuar nga violinisti shqiptar, Olen Çezari do të kthejë sytë e botës edhe nga Shqipëria.

Violinisti shqiptar ka performuar me violinë në statujën e Krishtit në Brazil.

“Është një dhomë e vogël që ekziston, “Dashuria e pastër si dashuria e një nëne për fëmijën e saj që e ndjek atë duke eksploruara botën hap pas hapi dhe ditë pas ditë”, shkruan Oleni teksa ka postuar videon mbreslenese.