Revista Love po e bën gjithnjë e më nxehtë

Por, sonte kanë vendosur që të paraqesin një modele që ju shkrin si një akullore me format e saj.

Është kjo Christina Ricci e cila është zhveshur dhe shfaqet shumë seksi deri në dorë ka një akullore.

Revista Love ka filluar një fushatë marketingu me video dhe foto duke paraqitur pothuajse çdo ditë vajza të bukura për kalendarët e tyre.