Foshnja e parë e lindur në vitin 2018 në Shkup është vajzë, njoftoi Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave.

Foshnja lindi një minutë pas mesnatës në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Shkup. Ky është fëmija i dytë i Borjana Radevskës nga Shkupi.