Policia ka njoftuar se një grua ka raportuar se bashëkshorti i saj e ka kanosur edhe pse kishte urdhër edhe pse kishte ndalesë gjyqësore.

Në orët e para të mëngjesit të së dielës, në Leposaviq, një grua ka raportuar se bashkëshorti i saj e ka kanosur dhe i ka dëmtuar derën e shtëpisë.

I dyshuari kishte ndalesë gjyqësore.

I dyshuari pasi ka kryer veprën është larguar në drejtim të panjohur ndërsa policia raporton se është në kërkim të tij.