Xhungla është e madhe, madje për të gjetur vend për të shuar nxehtësinë

Kështu duket se ka bërë Myleene Klass, e njohur për paraqitjet e saj në bikine që nga shou “I’m A Celebrity”.

Ajo ka pasur të veshur bikine të bardha, me të cilat edhe filloi karrierën e saj më 2006 kurse tani ajo ka shkuar nën një ujëvarë për të bërë fotot e saj të radhës.

E tani ajo duket pothuajse e njëjtë edhe pse ka treguar se është në xhungël për pushime por nuk ka treguar vendin se ku është.

39 vjeçja duket se nuk ka ndryshuar shumë pavarësisht se ka 12 vite më shumë se nga kjo fotografi dhe duket pothuajse e njëjtë sikurse në fotot e vitit 2006.