Labi i “1 kafe me Labin”, u qëndron shumë pranë këngëtarëve.

Me estradën e ka lidhur emisioni i tij i së dielës, ku gjatë gjithë kohës e ka promovuar karrierën e këngëtarëve të ndryshëm.

Labi është edhe moderator i shumë mbrëmjeve muzikore që mbahen në Diasporë, andaj i bije të udhëtoj shpesh nën shoqërinë e këngëtarëve të ndryshëm.

Së fundi, Labi u pa nën shoqërinë e Sabriut, Shyhrete Behlulit dhe vajzës së saj, Engjit. Dy të fundit në këtë foto të postuar nga Labi, shihen të pa grimuara, shkruan Kosovarja.