Meri Shehu, astrologia e njohur ka bërë me dije se shenja e shigjetarit do t’i duhet të përballet me një kusht të fuqishëm ekonomik.

Astrologia ka bërë shpjegimin në gjuhën e yjeve për këtë përballje dhe e ka shoqëruar me një historik të shkurtër.

Sipas saj, ky kusht vjen si pasojë e nevojës për të plotësuar disa nevoja apo kërkesa të rëndësishme të personave që mbajnë shenjën e shigjetarit në horoskop.

Ajo shkruan:

Isida njohu dhimbjen kur iu denua i shoqi Osiris nga vellai i vet SET. Ajo mblodhi copat e tij dhe i dha jete dhe bashke linden nje djale te quajtur ORO. Duke qene se njohu dhimbjen ajo e mbeshtet njeriun ne dhimbjen e vete. Shigjetari do vihet perball nje kushti te fuqishem ekonomik per te plotesuar disa nevoja te rendesishme apo kërkesa.”