Të gjitha mediat janë në alarm

Britney Spears është parë me unazë të diamantit në gisht dhe dorë për dore me Sam Asghari, gjë që nga dje kanë plasur thashethemet për një fejesë të tyre në Hawaii.

Thashethemet plasën pasi që në dorën e Britneyit u pa një unazë e re diamanti të mërkurën.

Tani ajo nuk ka munguar të dal publikisht edhe me unazën por edhe me të dashurin e saj muskuloz, që është vetëm 23 vjeçare, plot 13 vite më i ri se Britney.