Klientët që po shikonin për pantallona në një ueb-faqe, janë habitur me një palë që kushtojnë 85 euro dhe nuk janë aspak të zakonshme.

Jo vetëm se kanë një pjesë të hapur, atyre iu mungojnë të pasmet dhe tërësisht pjesa intime është e hapur, transmeton Telegrafi.

“Nuk do t’i doja edhe sikur të mi falnin, janë absurde” ka qenë një nga komentet e shumta.

Shumica prej atyre që i kanë shpërndarë fotografitë, kanë thënë se do donin të qëndronin te xhinset që janë në treg dhe të mos provojnë pantallona që po reklamohen si shumë ekstravagante.

          Të pasmet e ekspozuara                                                     Zinxhiri që mbanë këmbëzat