Janë ndër çiftet e shumë përfolura e që kanë vërtetë jetë të lumtur bashkë

Ata kanë 4 fëmijë, me të cilët janë shumë të lidhur.

Meda përveç si këngëtarë i suksesshëm është edhe një prind dhe bashkëshort shembullorë, e këtë e ka vërtetuar shumë herë publikisht,

Por që të dyve, dikush po u rri mbi kokë, është pikërisht vogëlushi i tyre të cilin natyrisht se tashmë e përkëdhelin më së shumti.

E këtë e tregon kjo fotografi e mrekullueshme e realizuar për fundvit.