Deri sa bota mahnitet me bukurinë e aktoreve dhe manekeneve, ose me princezat e tyre, opinioni në Maqedoni mahnitet me prokuroret Lençe Ristovska dhe Fatime Fetai, shkruajnë portalet maqedonase.

Çdo fotografi e re e tyre që paraqitet në rrjetet sociale, bëhet virale dhe përcillet me komente të shumta pozitive, transmeton Gazeta Lajm.

Kjo ka ndodhë edhe me fotografinë e fundit të dy prokuroreve simpatike, e shkrepur gjatë një manifestimi. Foton mund ta shikoni më poshtë.