Koha e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri është magjike.

Drita, kostume të bukur, dhurata të veçanta dhe dekorime magjepsëse, njofton Klan Kosova.

Është koha kur njerëzit e lënë fantazinë të lirë për të shprehur kreativitetin e tyre.

Disa prej tyre kanë vepruar si më poshtë.