Coco Austin ka filluar një luftë të pasmesh me Kim Kardashian dhe Nicki Minaj

“I ndihmova atyre duke i mësuar si të tregojnë të pasmet!”

Coco Austin ka thënë se është ajo, jo Kim Kardashian e cila i ka bërë trend të pasmet nëpër postime në Instagram.

Ajo tani është në mes të karrierës të cilën e filloi që nga mosha 18 vjeçare.

Edhe të dielën që lamë pas Coco ka treguar se ajo është njëra prej modelëve që nuk ndalon se treguari të pasmet në Instagram derisa ka thënë se këtë e ka bërë para Kim K dhe Nicky Minach që vonë kanë dalë me të pasme në media sociale.

“Të kësh të pasme duhet të jesh pak në peshë në botën e modës. Por, ua kam ndryshuar mendjen të gjithëve kur ju kam treguar se si ekspozohen të pasmet”, ka thënë ajo.