Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe Kryeministri Zoran Zaev ftohen në darkën e Krishtlindjes.

Me ftes nga Kreu i Kishës Ortodokse Maqedonase – Kryepeshkopata e Ohrit, Stefan me rastin e festave të Krishtlindjes dhe emrit të tij – festën e kryepeshkopit dhe dëshmorit të parë Shën Stefan, sot në rezidencë organizojë një drekë tradicionale të Krishtlindjeve për krye të shtetit.