Ish-sekretari i përgjithshëm i AAK-së, Burim Ramadani është emëruar zëvëndësministër në Ministrinë e FSK-së.

Magazina.al, ka siguruar vendimin për Ramadanin dhe ai pritet të bëhet publikë shumë shpejt nga ana e Qeverisë.

Ramadani bëhet zëvëndësministri i 72-të i Qeveriësë Haradinaj.