Komunikacioni në rrugën rajonale Kërçovë- Makedonski Brod mes fshatrave Sërbjan dhe Staroec riorientohet në rrugën alternative, informojnë nga Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Siç informon LAMM, komunikacioni është ndërprerë dhe riorientohet prej orës 17:50 për shkak të një aksidenti rrugor.