Kjo video tregon një djalë të ri që shpërthen në flakë teksa “zihet” me policët e Parisit. Videoja është bërë virale në Francë.

I riu shihet duke vepruar në mënyrë të çrregullt dhe përpiqet t’i rezistojë arrestimit dhe mund të dëgjohet duke shkelur një nga punonjësit e policisë për të përdorur armën e tij të taserit.

Pavarësisht nga protesta fillestare, oficerët përdorin një taser në të njëjtën kohë kur përdoruesit e tjerë përdorin gaz lotsjellës, gjë që shkakton që njeriu të mbytet në flakë.