Balerina Klaudia Pepa nuk di të ndalet. Instagrami i saj prej kohësh mbushet plot me foto provokuese të cilat shpesh kanë shkaktuar zhurmë të madhe mediatike, dhe komente të shumta nga ndjekësit.

 

Së fundmi Klaudia ka postuar një video shumë provokuese në Instagram, ku mbi një paisje palestre, bën lëvizje sensuale. E veshur vetëm me të brendshme, dhe një pelerinë transparente e gjithë video është e fokusuar në lëvizjet e të pasmeve të saj.

Megjithatë në video Klaudia bën thirrje ta ndjekin në kanalin e saj në youtube, ku duket edhe video e plotë e kërcimit provokues shoqëruar me muzikë. Balerina e njohur dukshëm ka një strategji për të krijuar sa më shumë famë, dhe deri më tani ka dhënë rezultat, pasi të gjithë po flasin për të.