Së fundmi një video e Klaudia Pepës ka bërë të gjihë të flasin.

Mjaft e nxehtë dhe super sensuale, si gjithmonë Klaudia ka ditur të zgjojë vëmendje. Kjo video u cilësua ‘erotike’ dhe më përmbajtje sensuale.

Komentet ashtu siç dhe priteshin, vërshuan, ku mes atyre që e vlerësuan artistikisht, kishte dhe nga ata  që nuk nguran të thoshin të fundit për balerinën.

Mes komentuesve këtë herë ka reaguar dhe faqja zyrtare e ‘Policisë së Shtetit’.

‘I paska nxjerrë në shitje’ ishte komenti i shkruar shoqëruar me ikona gazmore. Klaudia përfundimisht ka audience ngado.

Go to watch on YouTube Klaudia Pepa L 💗 #klaudiapepavevo #L

A post shared by Klaudia Pepa (@klaudiapepa) on