llegra Cole është 48-vjeçe dhe jep leksione pianoje.
Është transferuar së fundmi në Itali nga Sal Lake Siti, në Utah, për të treguar transformimin e saj.

Allegra ka një gjoks me masën 10-ta, me 137 centimetra rrumbullakësi, 11 kilogramë peshë, tre operacione dhe 75 mijë sterlina të shpenzuara për të realizuar ëndrrën e saj: “Të ketë një gjoks për rekord”.

“Nuk është silikon, por një zgjidhje fiziologjike, me pak fjalë kam një aparat nën muskujt e gjoksit që e kam vendosur prej vitesh”, – ka deklaruar 48-vjeçarja, e cila nuk pretendon të këmbëngulë se zgjedhja e saj është normale.

“Unë nuk dua absolutisht të jem normale”. Por ndërhyrja në gjoks nuk është e vetmja që ajo i është nënshtruar. “Kam bërë edhe fundshpinën”.

Një ndërhyrje për ta bërë trupin në mënyrë “proporcionale”. “Jam shumë e lumtur, e dua trupin tim. Bashkëshorti im? Është i lumtur që unë jam e lumtur”, – deklaron Allegra, e cila ka vendosur ta ndërmarrë këtë rrugë pikërisht për kënaqësinë e të shoqit tetë vjet më të mirë në moshë.

Bravo Allegra, ndonjëherë të gjithë duhet të bëjmë diçka për ti lumturuar personat që duam