Kanë kaluar një dekadë që kur Arbnora Ademaj kishte fituar kurorën e Miss Pejës, epitet të cilin e zotëron edhe në ditët e sotme.

Ajo shquhet për linjat trupore perfekte madje këto i ka fituar gjatë punës së vazhdueshme që ajo bënë në palestër. Padyshim që me forma të tilla.

Ajo është aktive edhe në rrjetet sociale e cila publikon imazhe të llojllojshme duke mos munguar ato seksi, dhe tejet provokuese.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi ‘hot’ të saj.

Image